Dit is het onderdeel shoplog. Hier laat ik jullie zien wat ik gekocht heb de afgelopen tijd. Vertel ik hoe het mijn meisjes zit en wat ze er zelf van vinden. Ook ga ik

 dieper in op de kwaliteit en vertel ik hoe de maten vallen. Mijn meisjes willen liever niet zelf op de foto dus ik zal het moeten doen met een foto van de website en een goede toelichting.

Rixt sokjes (Z8, Amazingkids)

Van deze sokken waren mijn oudste dochter en ik meteen fan. Normaal houdt zij juist van wat stoerdere kleding, maar deze sokken mochten niet ontbreken bij haar outfit. Ze zijn vrolijk en lief. En ook heel zacht (z8), toeval?

Ik heb deze gekocht op de website van Amazingkids. Ze zijn ook te koop op de website van Z8 zelf. De kwaliteit is prima, met het wassen verslijten ze (nog) niet. De maat valt gewoon normaal uit, met sokken is dat nooit zo’n probleem, volgensmij.

Adyra haarbandje met sterrenprint (z8, Amazingkids)

Echt een ontzettend leuk haarbandje en ook deze is zacht (z8)! Ook deze heb ik aangeschaft op de website van Amazingkids. Dit haarbandje was voor mijn jongste dochter. Zij heeft hem het liefst elke dag in haar haren. Het heeft een leuk gedetailleerd sterrenprintje. En voor maar een tientje, daar kun je niks van zeggen toch! Het is een rekbaar bandje dus over de maat valt niet veel te twisten. Deze paste perfect eigenlijk, omdat hij dus goed meerekt.

Hilde dress (NIK&NIK)

Mijn oudste dochter is onlangs jarig geweest. Nu mocht ze van mij iets heel moois uitzoeken voor haar verjaardag. Op haar dag straalde ze enorm in deze prachtige jurk. Rood staat haar super. Met leuke zwarte laarsjes eronder is deze look helemaal af. Ook voor andere bijzondere gelegenheden kan dit jurkje weer goed uitkomen, bijvoorbeeld kerst.

De kwaliteit is echt top. Het is een wat dikkere stof en blijft erg mooi na het wassen. Het kostte wel wat meer dan normaal, maar dat was het in dit geval zeker waard.

Levi’s long sleeve graphic tee (Levi’s)

Deze leuke winter sweater heb ik aangeschaft voor mijn oudste dochter. Ik heb deze gekocht op de website van Levi’s. Hij was afgeprijsd van 17,50 euro naar 10 euro. Een echt koopje dus. De kwaliteit van Levi’s is altijd erg goed, zo ook van deze sweater. Mijn dochter vertelde me dat dit momenteel haar lievelings sweater is. De sweater heb ik gekocht op de website van Levi’s. Ik heb ook nog een ander product van Levi’s gekocht. Deze heb ik op de website van Amazingkids gekocht.

Levi’s t-shirt basic zwart (Levi’s, Amazingkids)

Deze is dan voor mijn jongste dochter. Zo’n basic shirt komt toch altijd goed uit. Op de website van Amazingkids hebben ze veel leuke basic kinderkleding. Er is altijd wel iets te vinden. Zo ook dit shirtje. Ze had hier al een ander kleurtje van in de kast hangen. Deze zwarte vindt ze ook erg leuk. Deze kan ook erg leuk met een gekleurd vestje in de winter. Basics nooit genoeg!

Vingino Safiene broek (Vingino, Amazingkids)

Deze broek vind ik echt super! Hij is echt heel hip en ik zie heel veel mensen met broeken met een strepen (biezen) aan de zijkant van broeken. Helemaal hip dus! Toen ik deze zag heb ik hem meteen gekocht. Deze heb ik ook gekocht op de website van Amazingkids en hij is van het merk Vingino. De kwaliteit is heel goed. Hij valt iets groter dan aangegeven, maar ik denk dat het zo hoort. Daarnaast heeft de broek een tunnelkoord. Deze kun je dus altijd wat strakker aantrekken. Naast het koord heeft de broek ook mooie steekzakken en loopt hij iets wijder uit aan de onderkant. Deze broek van Vingino gekocht op de website van Amazingkids is echt een aanrader.