Zoals ik eerder al zei heeft Amazingkids enorm veel keuze als het gaat om merken. Zalando heeft dit ook heel erg. Hierbij zijn ze dus vergelijkbaar.  Mijn oudste dochter is erg fan van het merk NIK&NIK . Dit verkoopt Amazingkids wel, maar zalando en H&M niet. NIK&NIK heeft wel een eigen website die ook prima is, maar omdat mijn andere dochter vaak van een ander merk dingen wil uitzoeken is het handiger om de kinderkleding te scoren op Amazingkids. Als je van plan bent slecht 1 product te kopen of wanneer je stoere kinderkleding zoekt raad ik het merk NIK&NIK aan.

Het lievelingsmerk van mijn jongste dochter is Z8. Dit merk bestaat dan weer uit heel veel roze. Heel verschillend zijn ze van elkaar, maar dat mag natuurlijk ook. Z8 heeft net als NIK&NIK ook een eigen website. Op deze website kun je de kleding al gratis laten verzenden vanaf 50 euro. Voor kleinere aankopen zou je dus beter hier terecht kunnen. Op Zalando wordt het merk Z8 niet verkocht.  

Naast NIK&NIK en Z8 ben ik ook onlangs fan geworden van het kinderkleding merk Vingino. Eerder kochten we er samen voornamelijk onderbroeken en hemdjes, maar laatst zag ik toch iets leuks! Een heel leuk zwart broekje met rode biezen aan de zijkant. Super hip! Nou die heb ik dus meteen gekocht. Ik zal deze wel laten zien in mijn shoplog.  Vingino kun je ook leuk shoppen op de website van vingino zelf. Ik heb het merk ontdekt via de site van Amazingkids. Bij Amazingkids hebben ze ook erg leuke spullen van Vingino te koop, maar natuurlijk niet zo uitgebreid als op de site van Vingino zelf.

Als laatste wil ik nog het merk levi’s bespreken. Levi’s vind ik een stoer en tijdloos merk. Toen ik vroeger jong was, was het al een erg populair merk. Kocht ik van mijn verdiende geld een mooie spijkerbroek van Levi’s. Levi’s heeft kwalitatief erg goede kleding en naar mijn mening gaat dit merk nooit uit de mode. De afgelopen 3 jaar zie je het ook weer erg veel terugkomen. Iedereen met een shirtje met Levi’s erop, en dat mag wat kosten helaas. Hoe dan ook, ik vind het een erg leuk merk en heb er dus wel wat voor over. Als je Levi’s kinderkleding wilt kopen kun je naar mijn mening het beste naar de website van Levi’s zelf gaan. Hier hebben ze een heel groot assortiment en regelmatig afprijzingen. Het meest fan ben ik van de levi’s jeans. Deze zitten zo mooi en gaan echt lang mee. Deze raad ik iedereen aan. Op de website zijn deze ook nog wel eens afgeprijsd. Zalando heeft wel eens spulletjes van Levi’s, maar ik vind deze vaak niet erg leuk. Hierbij ga ik ook liever naar de website van Amazingkids om kleding van Levi’s aan te schaffen. H&M heeft overigens dit soort dingen nooit. Zij verkopen andere (eigen) merken.